INGREDIENTS 125 g d’espinacs 50 g d’api 100 g d’enciam romà Poma 1 1 pera 1 plàtan 1 litre d’aigua mineral Suc de 1/2 llimona… Continuar leyendo Batut Detox
En aquesta secció de la nostra web, podrás trobar algunes de les nostres receptes de temporada, que elaborem amb els millors productes que podrás trobar a la nostra fruiteria de Reus.
INGREDIENTS 125 g d’espinacs 50 g d’api 100 g d’enciam romà Poma 1 1 pera 1 plàtan 1 litre d’aigua mineral Suc de 1/2 llimona… Continuar leyendo Batut Detox
INGREDIENTS 1 porro 1 ceba tendra 1 carbassó gran 2 pastanagues 100 gr d’espinacs o bledes 1 patata 1 L aigua Oli d’oliva i sal… Continuar leyendo Puré de verdures
Aquí teniu una recepta molt senzilla per utilizar com acompanyament per qualsevol tipus de carn o peix. 4 racions INGREDIENTS Carbassó 1 unitat Pebrot Vermell… Continuar leyendo Guarnició de verdures al forn
INGREDIENTS Síndria 500gr Tomàquet madur 500gr Pebrot verd 1 Ceba tendrá 250gr. All 1 Vinagre 4 cullerades Aigua freda 500ml Pa 40gr Sal Oli 4… Continuar leyendo Gaspatxo de sindria
Ingredients Pastanaga 200 gr Pebrot 200gr Bròcoli 200gr Julivert 4 branquetes Papaia 150gr Suc llimona 20gr Mel 1 cullaradeta Pebre negre Oli oliva 25gr Sal… Continuar leyendo Amanida Detox