Foto-del-Manel-i-la-Yolanda-de-Cal-Fruits

Cal fruits

Cal fruits

LA QUALITAT

com a senya d'identitat

Cal Fruits va néixer l’any 2010 de la mà d’en Manel i la Yolanda. Després de molts anys dedicant-nos a la venda directa de fruites i hortalisses als nostres clients, sense intermediaris o tercers, avui podem oferir-te productes de la millor qualitat.

Per nosaltres és fantàstic poder continuar amb la tradició de la nostra família, dels nostres pares i avis, que, a les seves terres, conreaven fruites i verdures per a després vendre-les al mercat de Reus.

Seleccionem personalment els millors productors locals, per tal de garantir la qualitat en tots els nostres productes.

APOSTEM PELS
PRODUCTORS LOCALS

A Cal Fruits, apostem pel consum de productes frescos procedents de petits productors locals, que cultiven de manera més natural i sostenible. Això repercuteix, no només en la qualitat dels nostres productes i en una millor alimentació i salut en les persones, sinó que també contribueix a forjar un territori més sostenible. Creiem que per a menjar sa, és necessari comprar sa. Per això t’oferim productes de proximitat, més naturals, més saborosos, que redueixen les despeses energètiques i la petjada ecològica i que, a més a més, fomenten l’economia local de la zona.

Capdevila
de Reus
Molons Salomó
de Riudoms
Pié
de Torredembarra
Barenys
de Maspujols
Nicolau i Ester
de Riudoms

Ens trobaràs a Reus a
l'Avinguda del Dr Vilaseca 12

A la nostra fruiteria a Reus podrás trobar un ampli ventall de fruites, verdures, embotits i molts productes més, tots ells amb un denominador comú, “la proximitat”.