Puré de verdures

pure de verduras

INGREDIENTS

1 porro

1 ceba tendra

1 carbassó gran

2 pastanagues

100 gr d’espinacs o bledes

1 patata

1 L aigua

Oli d’oliva i sal

PREPARACIÓ

Pelem i tallem la ceba tendra i el porro. Rentem la patata i fem el mateix, l’hem de tallar en trossets petits. Rentem també el carbassó, el tallem en rodanxes i cada rodanxa en quatre parts. Ho fem també amb les pastanagues.

D’altra banda, rentem els espinacs o les bledes, les escorrim i les tallem en tires gruixudes.

Fiquem la ceba tendra amb l’oli i la sal a una olla i ho deixem uns 5 o 10 minuts, després afegim el porro i ho tornem a deixar uns 3 minuts més. Després d’aquest temps incorporem la patata, el carbassó i les pastanagues i deixem que es faci durant 5 minuts més. Finalment, afegim també els espinacs o les bledes i que s’acabi de fer tot junt.

Esperem uns 3 minuts i llavors afegim  l’aigua i ho deixem tot 15 minuts a l’olla amb la tapa ficada.

Després ho triturem tot i afegim una mica més de sal al gust o fins i tot una mica de pebre. Ho servim en bols i llest!

pure de verduras
Compartir:
Facebook
WhatsApp

Últimes receptes