INGREDIENTS
1 porro
1 ceba tendra
1 carbassó gran
2 pastanagues
100 gr d’espinacs o bledes
1 patata
1 L aigua
Oli d’oliva i sal
PREPARACIÓ
Pelem i tallem la ceba tendra i el porro. Rentem la patata i fem el mateix, l’hem de tallar en trossets petits. Rentem també el carbassó, el tallem en rodanxes i cada rodanxa en quatre parts. Ho fem també amb les pastanagues.
D’altra banda, rentem els espinacs o les bledes, les escorrim i les tallem en tires gruixudes.
Fiquem la ceba tendra amb l’oli i la sal a una olla i ho deixem uns 5 o 10 minuts, després afegim el porro i ho tornem a deixar uns 3 minuts més. Després d’aquest temps incorporem la patata, el carbassó i les pastanagues i deixem que es faci durant 5 minuts més. Finalment, afegim també els espinacs o les bledes i que s’acabi de fer tot junt.
Esperem uns 3 minuts i llavors afegim l’aigua i ho deixem tot 15 minuts a l’olla amb la tapa ficada.
Després ho triturem tot i afegim una mica més de sal al gust o fins i tot una mica de pebre. Ho servim en bols i llest!